همکاری های مشترک پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز با مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور در کشت ریز جلبک در زمینه کشت جلبک همکاری های مشترک بین مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور و پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز انجام می گیرد. 1401/4/18 (376) (0) همکاری های مشترک پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز با مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور در کشت ریز جلبک به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور_ چابهار، در راستای آماده سازی و تهیه مقدمات عملیاتی پروژه"طراحي، ساخت و ارزيابي کشت و پرورش اقتصادي ريزجلبک .Dunaliella sp در سيستم استخرهاي رو باز" در استان هاي سيستان و بلوچستان، آذربايجان شرقي، سواحل چابهار و سواحل شرقي درياچه اروميه، آقای دکتر محمد امین حجازی رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز و آقای دکتر هادی غفاری مجری طرح از ستاد مؤسسه از مرکز تحقیقات آّب های دور چابهار بازدید کردند. در این بازدید شرایط آزمایشگاه ریز جلبک مرکز و مقدمات ساخت استخرهای پرورش ریزجلبک دونالیلا مورد بررسی قرار گرفت. آقای دکتر اشکان اژدری رئیس مرکز و خانم دکتر امینی مجری پروژه ضمن تشریح شرایط و فعالیت های آبزی پروری در منطقه، مهمانان را در بازدید از مزرعه پرورش جلبک (که در حال آماده سازی زیرساخت های اولیه بودند) و همچنین کارگاه تکثیر میگو کنارک و سایت پرورش میگو شهید صنعتی گواتر همراهی کردند.