به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور_چابهار، با توجه به اهمیت میزان متابی سولفیت سدیم در فرآوری میگو و تعیین میزان باقی مانده آن بر حسب استانداردهای بازارهای مصرف (بین 130-80 ppm) آزمایش میزان متابی سولفیت سدیم در واحد فرآوری میگوهای پرورشی در شرکت مجتمع کشت و صنعت مکران در راستای فعالیت ترویجی مرکز انجام گرفت. نحوه اجرای این آزمایش توسط المیرا عرفانی کارشناس آزمایشگاه فیزیک و شیمی مرکز، برای کارشناسان فنی عمل آوری کنارک انجام شد و به سوالات مطرح شده توسط کارشناسان عمل آوری پاسخ داده شد. لازم به ذکر است در بافت میگوی فرآوری شده میزان متابی سولفیت در صادرات محصول میگو به عنوان یک فاکتور مهم در کیفیت محصول می باشد.